Renée Weersma werkt als nieuwe huisarts op de dinsdag, woensdag (en avond om de week) en vrijdagochtend. Zij is 10 jaar huisarts en heeft haar opleiding in het AMC en VUMC gevolgd. Voordat zij huisarts werd heeft zij ruim 4 jaar gewerkt in de gynaecologie en verloskunde. De continuïteit van zorg, diversiteit en patiënten greep haar aan en heeft haar doen kiezen voor de Huisartsgeneeskunde. Zij heeft voordat zij in deze praktijk kwam met plezier langdurig in 3 praktijken gewerkt. Zij plaatst spiraaltjes, in overleg Implanon en doet ook kleine chirurgische verrichtingen. Zij is kaderhuisarts Urogynaecologie en heeft hierdoor als extra interesse de gynaecologische en urologische klachten. Zij werkt als docent aan de Vrije Universiteit, zo blijft zij op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.

Quote: “Ik wil een huisarts zijn waar je als patiënt je zorgen, je vragen, de leuke en minder leuke dingen mee kunt delen”