De SAG heeft een online patiëntenomgeving. Hier kunt u een afspraak inplannen met zorgverlener, een herhaalrecept aanvragen, vragen stellen aan uw huisarts en uw medische gegevens inzien.

We bieden een App en een webversie van de patiëntenomgeving. De App kunt u instellen op een andere taal. Op dit moment kunt u kiezen uit Engels, Arabisch en Turks.


Aanmelden voor de patiëntenomgeving

Voordat u de patiëntenomgeving kunt gebruiken, dient u een account aan te maken. Dit account kunt u gebruiken voor zowel de App als de webversie.

  1. Maak een nieuw account aan op mijn.sag-amsterdam.nl/_/borgerstraat.
  2. Klik binnen 24 uur na ontvangst op de bevestigingslink in de e-mail die u ontvangt.
  3. Uw accountgegevens worden vergeleken met ons bekende gegevens. Bij onduidelijkheden nemen we contact met u op om de registratie af te kunnen ronden.
  4. Uw account wordt geactiveerd. Vanaf dat moment kunt u gebruikmaken van de online diensten in zowel de App als de webversie.

Vragen of problemen

Heeft u een technische vraag? Bijvoorbeeld problemen met inloggen of een foutmelding? Kijk dan bij de ‘veelgestelde vragen’ op de website van Uw zorg online. Technische vragen over de patiëntenomgeving kunnen wij helaas niet beantwoorden in het gezondheidscentrum.

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag? Bijvoorbeeld over herhaalmedicatie? Neemt u dan contact op met ons gezondheidscentrum via uw patiëntenomgeving of via ons algemene telefoonnummer.