Fysiotherapie Amsterdam Oost

Voor fysiotherapie bij ons in het gezondheidscentrum kunt u terecht bij Fysiotherapie Amsterdam Oost. Deze praktijk heeft meerdere vestigingen verspreid over Amsterdam.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 020 – 665 07 29.
U kunt zich ook online inschrijven via het inschrijfformulier. Fysiotherapie Amsterdam Oost neemt dan binnen een werkdag contact met u op.

Voor de website klikt u hier.


Fysiotherapeuten GC Borgerstraat

Carolien de Jong . Carolien de Jong – BIGnr.: 79044170004 
Fysiotherapeut gespecialiseerd in schouderklachten/revalidatie. Aangesloten bij het Schouder Netwerk Amsterdam. Ervaring in behandelen van het revalideren van geriatrische patiënten, bekken gerelateerde klachten en groepslessen. Tevens bekend met medical taping concept (MTC).
Aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag in GC Borgerstraat.
  .  
Gert Hartog . Gert Hartog – BIGnr.: 29033784104 
Algemeen fysiotherapeut en geregistreerd manueel therapeut, tevens veel ervaring met McKenzie methode (rug- en nekklachten).
Aanwezig op dinsdag en vrijdag in GC Borgerstraat.
  .  
Anne Jansma . Anna Jansma – BIGnr.: 59923114704 
Algemeen fysiotherapeut en fysiotherapeut gespecialiseerd in geriatrie. Tevens ervaring met het behandelen van patiënten, vooral oudere patiënten, met neurologische aandoeningen.
Aanwezig op maandag en woensdag in GC Borgerstraat.
  .  
Kelsey Heiningen . Kelsey van Heiningen – BIGnr.: 09921465604 
Algemeen fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut in opleiding. Gespecialiseerd in Dry Needling en medical taping. Veel ervaring met het behandelen van sportblessures en orthopedische klachten.
Aanwezig op maandag en woensdag in GC Borgerstraat.